ESIINTYJÄT

Korkkifest 2012 esiintyjät:

Gasellit

Gasellit on Pohjois-Helsinkiläinen nelihenkinen rap-yhtye. Bändi koostuu kolmesta solistista; Päkä, Hätis & Thube Hefner sekä tuottaja/dj/teknikko Musajusasta. Gasellit on perustettu 2008 ja debyyttijulkaisu, Gasellit EP, näki päivänvalon keväällä 2010. Ensimmäinen pitkäsoitto "Kiittämätön" ilmestyi 4.4.2012 (Monsp Records).


Lady Escape

Lady Escape on helsinkiläinen indie rock -yhtye, joka on perustettu 2004. Lady Escape ammentaa musiikkiinsa vaikutteita varsin laajasti. Usein vertaukset kääntyvät yhdysvaltalaisten vaihtoehtorock-yhtyeiden puoleen. Yhtye on julkaissut kaksi albumia sekä kaksi EP-levyä. Debyyttialbumi "Unsung Land" julkaistiin 16. syyskuuta 2009. Bändin ensimmäinen albumi sai pääosin positiivisia arvioita ja toi yhtyeelle kohtalaisesti näkyvyyttä. Yhtyeen toinen albumi, "Festive Hearts" julkaistiin 4. huhtikuuta 2012. Lady Escape on soittanut suuren määrän keikkoja uransa aikana.


The Stillwalkers

The Stillwalkers on alternative/indie rock -musiikkia soittava turkulainen yhtye.


Pojan kosto

Isä ja poika liekeissä.


Practical Jokes

No further information available.


Uranus

Covereita soittava ja laiskasti harjoitteleva ullakkobändi. Uudistunut edellisvuosista laulajan vaihduttua ja saatuaan soolokitaristin riveihinsä.Quited: SoundCloud, Wikipedia
Updated by JL at 14 July 2012